Κρήτη: Υποψήφιος του ακροδεξιού μορφώματος “Σπαρτιάτες” διαφημίζει ομοφοβική διαδήλωση

Ενάντια στο αυτοοργανωμένο Pride Χανιών

Ο υποψήφιος με το ακροδεξιό μόρφωμα «Σπαρτιάτες» στην εκλογική περιφέρεια Νομού Ρεθύμνης, Κυριάκος Μπλαζουδάκης, διαφημίζει ομοφοβική αντιδιαδήλωση ενάντια στο αυτοοργανωμένο Pride Χανιών, μέσω της σελίδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υποψήφιος με τους «Σπαρτιάτες» ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook «ανακοίνωση πολιτών Κρήτης», που καλεί σε αντιδιαδήλωση ενάντια στην 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας (αυτοοργανωμένο pride) Χανίων.

Το ομοφοβικό κάλεσμα αναφέρει:

«Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά ,για να διαμαρτυρηθούμε ,κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ,προσβάλοντας τα χρηστά ήθη,με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές .
Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες ,και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας ,από τα ανώμαλα αισχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι ,και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ».

Ο Κυριάκος Μπλαζουδάκης είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Νομού Ρεθύμνης μες το ακροδεξιό μόρφωμα «Σπαρτιάτες».

Η 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας (αυτοοργανωμένο pride) Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/6 στις 18.00, ενώ θα ακουλουθεί κουήρ πάρτυ.

 Πηγή: The Press Project

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί